Ingrediënten/allergie

Ik heb een allergie, mag ik deze taart eten?

Als u gevoelig bent voor één van de volgende ingrediënten dan raden wij u, voor de zekerheid, niet aan de taart te eten. De ingrediënten zijn: melkeiwit, lactose, ei, soja-eiwit, soja-lecithine, gluten, tarwe en cacao. Verder kan de taart mogelijk sporen van noten bevatten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van Cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten